Wolverine Hakkında 5 Bilgi



Yaşlı Logan'ı neredeyse herkes tanıyor fakat tüyleri diken diken edecek bilgilere sadece koyu çizgi roman fanatikleri hakim. Wolverin kendisine yol verilecek kadar havalı bir kişilik.    

1-Yetenekleri

Çocukluğunu kötü geçirse de sonradan kendini yenileme ve ölümsüzlük gibi pek çok güzç kazanıyor. Yaklaşık 125 yaşında. Hayvani özellikleri çok gelişmiş. koku alma ses duyma ve hissetme gibi özellikleri maksimum seviyede. Tabi admantium pençeleri de onun simgesi olmuş durumda.



2-Gerçek Kimliği

Çoğumuz onun adını Logan zannetsede  onun adı James Howlett. Şu anda çok şaşırmış olabilirsiniz ama bu bir gerçek. Hafızasını kaybettikten sonra aklında bir tek farkında olmadan öldürdüğü babasının ismi Logan kalıyor. Çok trajedik bir hikaye değil mi?


3-Admatium ve Ölümsüzlük

Weapon X projesinde bir kobay gibi kullanılan Wolverine'in tüm iskeleti Adamantium adlı kırılmaz bir madde ile kaplanıyor. İyileşme yeteneği sayesinde bu işlemi geçirebilen tek kişi olan Wolverine daha sonra durdurulamaz bir hayvana dönüşüyor. Adamantium evrimini yavaşlattığı için, tam anlamıyla bir hayvana dönüşmese de, kaybolmuş biri olarak hayatına devam ediyor.



4-İlk Çıkış

Wolverine ilk defa Hulk 180. sayıda karşımıza çıkmış. O zamanlar pençeleri kostümünün parçasıymış ve pek tutmayacağını düşündükleri için karakterden vazgeçmişler. Neyseki daha sonra X-men takımında yıldızı parlamış. 



5-Karakteri Özellikleri

Huysuz, Alkolik ve Özgürlükçü biri.Kimseyle iyi anlaşamasa da 30'dan fazla Marvel takımına üye olmuş. Pek samimi olmasa da kimseyle, aslında herkesin arkasını kollayan biri kendisi. Yine de yaşlanmadan önce tüm X-men ekibini onun öldürdüğünü biliyor muydunuz?








GeekBabanızdan bu kadar:)



#OxyGeN

Yorumlar

Popüler Yayınlar